Om oss

Äventyret med egen firma började i restaurangbranschen, där jag som grundare jobbade ensam med inköp, matlagning, bokföring och även skötte städningen. Just rengöringen tyckte jag var rolig och tillfredsställande och så småningom föddes tanken på egen städfirma.

Redan 2001 grundade jag OKNARB själv eftersom jag hade samlat mycket erfarenhet på området och gillade branschen. Undan för undan, med växande kundkrets, anställde jag fler medarbetare som tidigare arbetat med rengöring och som jag bedömde som tillförlitliga och kunniga.

Tillfogas bör att OKNARB  självklart har varit och är försäkrat genom försäkringsbolaget FORA och har även ansvarsförsäkring via IF.

Vi arbetade punktligt och målmedvetet vidare och den kvalitén vi levererade renderade oss allt fler stamkunder via mun-till-mun-reklamen. Det är ju, som bekant, den allra bästa!

Och på den vägen är det.

Våra planer för framtiden är att fortsätta att vara framgångsrika, värva fler trogna kunder och professionella medarbetare. Vi strävar inte bara efter att bibehålla vår höga kvalitet och goda kundkontakt, utan att bli ännu mer framstående på alla områden vi arbetar med. Vi vill överträffa våra kunders höga förväntningar på oss! Ifall det skulle hända att något inte utfaller till kundens fulla belåtenhet, rycker vi ut så fort vi bara kan för att åtgärda reklamationen.

Vidare har vi fokus på miljöarbete. Våra kunder har till exempel möjlighet att välja mellan konventionella och miljöanpassade rengöringsmedel.

Vår nästa steg på vägen till en miljövänligare omvärld är elbilar.